pers en communicatie

pers en communicatie

Ik ben journalist. Wie is de woordvoerder van de Scholengroep?

Voor algemene en niet-dringende zaken kan u contact opnemen met de communicatieverantwoordelijke van de Scholengroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In geval van crisissituatie is de enige persoon die de pers te woord staat de algemeen directeur van de Scholengroep. Het heeft dan ook geen enkele zin om een directie- en/of personeelslid van de (betrokken) school te contacteren. 

U kan in het laatste geval rechtstreeks contact opnemen met het secretariaat van de algemeen directeur via het telefoonnummer 053 76 91 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik wil een persbericht versturen (via de Scholengroep). Bij wie kan ik terecht?

Het is altijd goed om persberichten te laten nakijken door de dienst communicatie van de Scholengroep. Stuur het persbericht via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld duidelijk de deadline.

Uw persbericht wordt zo spoedig mogelijk, en zeker voor de deadline geredigeerd en voorzien van advies.

Ik zoek een actuele en recente lijst van perscontacten.

De dienst communicatie houdt een actuele lijst van alle lokale, regionale en nationale perscontacten bij. Die lijst wordt regelmatig geactualiseerd en is op eenvoudige aanvraag beschikbaar.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld duidelijk waarom u de persontacten nodig heeft. Zo kunnen we de service beter afstemmen op uw noden.

Wij ontvangen of organiseren als school een groot evenement. Is er een draaiboek of hulp beschikbaar?

Elk event is anders. Daarom zijn er geen standaard draaiboeken beschikbaar.

Voor hulp op maat: contacteer de dienst communicatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We bekijken dan samen alle mogelijkheden en zetten onze expertise in om jullie te helpen vanaf de voorbereiding tot de persconferentie en/of het event zelf.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!