Nieuws

Bal Maskée van’t CLB

Toegevoegd op08 januari 2021

Preventiemaatregelen Corona

GO! CLB Dender wil op een originele manier de preventiemaatregelen voor Corona nogmaals in de kijker zetten. Dit doen ze niet met saaie brieven, persconferenties of mails, maar met een preventielied! Het preventielied is tot stand gekomen dankzij een samenwerking met 2 Zjievereirs & 1 Masken en Studio Foef. Met deze actie worden de Coronamaatregelen gedurende een aantal weken blijvend onder de aandacht gebracht. Ook aan het welzijn van de leerlingen wordt belang gehecht in het lied. Zo wil het CLB het taboe doorbreken en wordt alles bespreekbaar.

Bal Maskée

Het preventielied betreft een nieuwe versie van het populaire ‘Blinding lights’ van The Weekend en dat helemaal in het Oilsjters. Beluister de versie hieronder!

Acht leerkrachten, acht personages

Hieraan gekoppeld, is vandaag ‘Bal Maskée van’t CLB’ gestart. Bal Maskée van’t CLB is het resultaat van een samenwerking met de scholen die het CLB begeleidt en met onze Scholengroep. Het liedje werd ingezongen door 8 verschillende leerkrachten van 8 verschillende secundaire scholen uit Aalst en omstreken. De 8 deelnemende leerkrachten hebben het liedje niet zomaar ingezongen, maar helemaal gemaskerd. De hele maand januari kunnen alle leerlingen samen op zoek gaan naar welke leerkracht er achter welk masker schuil gaat.

Vind hieronder een overzicht van de 8 deelnemende leerkrachten vermomd in hun personage!

Doe jij ook mee?

Ben jij een leerling van één van onze secundaire scholen en denk je te weten wie er achter één van de maskers schuil gaat? Vul het formulier in dat je terug kan vinden op Smartschool en strijd mee in de ontmaskering! Elke week volgt er een update op de Facebookpagina van Scholengroep 19 ‘Dender’ en op de Facebookpagina van het GO! CLB Dender.

Finale

Het Bal Maskée van’t CLB wordt op vrijdag 29 januari op gepaste wijze afgesloten met een virtuele fuif gehost door DJ Jefken. Zo kan iedereen  apart maar toch samen de ontmaskering vieren!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!