Nieuws

Bezoek Koen Pelleriaux

Toegevoegd op21 oktober 2022

Dinsdag 18 oktober bezocht Koen Pelleriaux, afgevaardigd bestuurder van het GO!, onze scholengroep.

We gingen van start met een rondleiding in GO! Atheneum Liedekerke. Hier namen we een kijkje bij de richtingen haartooi en verzorging, houtbewerking, elektriciteit en hebben we met enkele leerlingen van duaal leren kennis gemaakt. Om af te sluiten bezochten we hun nieuwe, gezellige bib. Deze leeshotspot is toegankelijk voor de leerlingen van zowel GO! Atheneum Liedekerke, GO! Atheneum Denderleeuw als GO! basisschool De Bij.

Daarna werden we met open armen ontvangen in GO! basisschool De Wonderwijzer. We werden uitgenodigd in de verschillende klassen van het lager onderwijs. Op deze manier konden we kennismaken met hun troeven zoals ijsbergrekenen, leesproject LIST en de Wereldwijzer.

We eindigden in TechniGO!, daar gaf Koen Pelleriaux een toelichting over GO! 2030. Vervolgens was er een kort netwerkmoment waarbij de werkgroepen van Focus19 (het algemeen strategisch plan van onze scholengroep) de tijd kregen om hun pijler/focus toe te lichten aan Koen Pelleriaux. Tot slot werden we culinair verwend door de leerlingen van TechniGO!.

Bekijk de fotoreportage hieronder:

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!