Nieuws

Code 19 – Herfsteditie

Toegevoegd op20 november 2020

In de herfsteditie van ons personeelsmagazine ‘Code 19’ staat muziek centraal. Muziek biedt namelijk een positieve noot aan het leven, zeker in deze bizarre tijden. Muziek kan bijdragen bij je fysiek en mentaal welzijn. Het kan ook therapeutisch werken en je kan er moed en kracht uit putten.

Music matters

Een editie van Code 19 waar muziek centraal staat is de ideale gelegenheid om de talrijke schoolbands binnen onze Scholengroep in de kijker te zetten, net als het personeel met muzikaal talent. Ook verschillende personeelsleden met hun favoriete liedje en bijhorende leuke ervaring krijgen een plekje in deze herfsteditie. Tenslotte zijn er nog twee boeiende artikels in teken van muziek: ‘Music Matters’ of hoe muziek hand in hand gaat met leren en ‘Muziek en welbevinden’ dat het effect van muziek op je welbevinden kadert.

Uiteraard kan niet alles rond muziek draaien, je vindt er ook enkele interessante artikels terug over het onderwijscafé van donderdag 1 oktober, over Hét CVO Pro Vlaamse Ardennen, over de 150 nieuwe starters binnen onze Scholengroep net als de nieuwe directies en adjuncten. Verder vind je er een uitneembaar dossier over Personeel terug waarbij alle nieuwigheden van 2020-2021 opgelijst staan. Dankzij deze editie kan je ook de afdeling Beleid beter leren kennen, want zij staan in de kijker.

Tenslotte vind je de pagina’s ‘Scholengroep op sociale media’, waar je het reilen en zeilen van enkele scholen kan terugvinden en kan je opnieuw een collega nomineren en hiermee een etentje winnen!

De herfsteditie van Code 19 is binnenkort terug te vinden in elke school. Vraag ernaar bij je directie of op het secretariaat.

Binnenkort kan je ook de online versie raadplegen!

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!