Nieuws

Feestweek!

Toegevoegd op02 februari 2022

Wat een feestweek op Scholengroep 19 ‘Dender’.

Op 31 januari zetten we jaarlijks op Dag van de Directeur al onze directies in de spotlights. De Scholengroep trakteerde op een overheerlijke tapasbox van Happetijd. “We vonden het belangrijk om de directies iets te geven waarvan ze echt konden genieten in deze chaotische tijden”.

Elke directeur werd ook door zijn/haar team in de bloemetjes gezet. De initiatieven waren heel uiteenlopend: van kunstwerken tot privéconcerten tot een mand boordevol lekkere streekproducten en pralines. Zeker in deze tijden is het uitdrukken van appreciatie van groot belang en of dat gebeurd is!

Na de Dag van de Directeur werd op dinsdag 1 februari de eerste verjaardag van Els Schockaert als algemeen directeur en Katrien De Moerloose als directeur-coördinator gevierd. Na een start in een heel bijzonder jaar kon dit uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan en vonden we het belangrijk om ze te belonen voor hun onvermoeibare inzet. Beide collega’s werden verrast met een mooi boeket bloemen en een taart met 1 kaarsje dat met veel plezier werd uitgeblazen.

“Het voorbije jaar zat ik in een rollercoaster, maar dankzij de vele aanmoedigingen, lachjes, gastvrijheid, behulpzaamheid en gulheid voel ik mij ondertussen volledig ingeburgerd op de Scholengroep”, vertelt Katrien De Moerloose.

Ook Els Schockaert reageert heel enthousiast: “Ik ben blij mijn eerste verjaardag als AD te mogen vieren, en hoop nog vele jaren verder te kunnen gaan, met de nodige energie en positieve spirit.

Op donderdag 3 februari tenslotte zetten we alle CLB-medewerkers in de schijnwerpers op Dag van de CLB-medewerker.

We verwenden ze met een hartjeslolly en een balpen van de Scholengroep om hun HARTelijk te bedanken voor hun onbeSCHRIJFlijke inzet!

Dankzij alle inspanningen die zij leveren, zeker in deze pandemie, kunnen leraren lesgeven aan mentaal en fysiek gezonde leerlingen!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!