#1000fansvoordezomer

#1000fansvoordezomer

Toegevoegd op 18 juni 2016

Op 9 november 2015 besliste de scholengroep om (bijkomend) via sociale mediakanalen te communiceren. Die dag werden zowel de Facebook- als de Twitteraccount geopend.

Die keuze is een succes. Op nauwelijks acht maanden tijd heeft de scholengroep een breed publiek opgebouwd. Op dit moment zijn ongeveer 850 mensen fan van onze Facebookpagina, wat betekent dat zij dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over en van de scholengroep. Sommige berichten (zoals onze steun aan de carnavalisten) bereikten meer dan dertigduizend (!) mensen in de regio.

Van alle scholengroepen die een Facebookaccount hebben, staat onze scholengroep op de tweede plaats wat betreft het aantal fans. We moeten enkel Scholengroep 12 'Adite' laten voorgaan, zo leren de statistieken ons. Op de heel korte tijd dat we actief zijn op sociale media, hebben we iedereen in onze sector voorbijgesneld. Dat is uiteraard te danken aan onze volgehouden strategie om ons beleid zo breed en transparant mogelijk te communiceren via alle mogelijke, moderne communicatiemiddelen.

Ons doel is om de kaap van duizend fans te halen voor de zomer. Duizend mensen die dagdagelijks het laatste nieuws vernemen. Duizend mensen die kunnen voortvertellen waar onze scholengroep voor staat. Duizend mensen die een ambassadeur zijn van ons kwaliteitsvol onderwijs. Duizend mensen die elke dag zien dat elk kind in elke school een VIP is.

Daarom een oproep in twee stappen:

  1. Ben je al fan van onze Facebookpagina? Doe mee aan onze 1+1 actie. Nodig een vriend of vriendin uit om onze pagina leuk te vinden.
  2. Ben je nog geen fan. Ga naar onze Facebookpagina en klik op 'vind ik leuk'. Ga daarna naar stap 1. ;-)

Alvast bedankt aan iedereen om ons mee te helpen aan #1000fansvoordezomer !

De snelste weg naar onze Facebookpagina? Klik op deze link: www.facebook.com/sgrdender

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!