Win een etentje twv € 90 en nomineer je collega!

Win een etentje twv € 90 en nomineer je collega!

Toegevoegd op 7 september 2016

Heb je ook zo'n superleuke, gezellige, toffe, originele, speciale, een-uit-de-duizend collega? Iemand die het verdient om in de bloemetjes gezet te worden? 

Nomineer die persoon en maak kans op een full-option, all-inclusive diner ter waarde van € 90 in ons didactisch restaurant Terlinden.

Ons personeelsblad Code 19 zet elke editie een collega in de kijker. Iemand die net dat tikkeltje meer heeft en door zijn collega's op handen wordt gedragen. We laten de winnaar nomineren door de personen die daarvoor het beste geplaatst zijn: zijn of haar collega's. De genomineerde wint een etentje voor twee personen. En de collega die de nominatie instuurt krijgt uiteraard ook een kleine attentie.

Iedereen komt in aanmerking om te winnen of genomineerd te worden: de directeur, de leraar, de poetsvrouw, de secretariaatsmedewerker, noem maar op. Enkel de gedrevenheid, de persoonlijkheid, de originaliteit of gewoon het alledaagse werk worden in rekening gebracht om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'nominatie'. Vermeld jouw gegevens (naam, functie en de school waar je lesgeeft) en de gegevens van de genomineerde collega. Vertel er ook kort bij waarom volgens jou die persoon de nominatie verdient.

 

Hoe gaat het daarna verder?

Op 15 september kiest de redactie van Code 19 in eer en geweten uit alle genomineerden de collega die het etentje voor twee personen wint. We contacteren dan de persoon die de collega genomineerd heeft en maken een afspraak tussen 20 en 30 september om de genomineerde collega op school te komen verrassen (hou de nominatie dus stil!). Het interview verschijnt in de eerstvolgende editie van Code 19.

Veel succes!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!