Nieuws

Lente-editie Code 19

Toegevoegd op08 maart 2021

In de lente-editie van ons personeelsmagazine ‘Code 19’ staat beweging centraal. Door de coronapandemie heeft onze vrije tijd een volledig nieuwe invulling gekregen. Mensen zijn creatief en zoeken alternatieven in bewegen.

Elke stap is een stap in de goede richting

De lente-editie van Code 19 start niet met beweging in de letterlijke zin van het woord. Binnen onze Scholengroep is er de voorbije periode ook heel wat beweging geweest in functies. We stellen jullie graag voor aan onze nieuwe algemeen directeur Els Schockaert en onze nieuwe directeur-coördinator Katrien De Moerloose. Vooraleer we dat doen nemen we door middel van een laatste interview afscheid van Eddy Michotte. Niet alleen onze algemeen directeur kan nu genieten van zijn welverdiend pensioen, ook directies Marc Berckmoes en Noëlla Joris gaan op rust na jarenlang het beste van zichzelf te hebben gegeven.

Road to Rovaniemi – Bal Maskée van’t CLB

Road to Rovaniemi is een project van GO! Basisschool Affligem. De leerkrachten gingen de uitdaging aan om allemaal samen virtueel naar de kerstman te wandelen. Dit om het jaar 2020 op een sportieve en ludieke manier af te sluiten. Ook het project ‘Bal Maskée van’t CLB’ krijgt een plekje in deze lente-editie. Acht leerkrachten gingen schuil onder 8 personages en zongen de pannen van het dak. Wekenlang konden de leerlingen secundair onderwijs mee raden welke leerkracht onder welk masker zat.

Personeel personeel personeel

Verder vind je opnieuw een uitneembaar dossier Personeel terug. In deze editie staan de nieuwe verloven centraal evenals de extra benoemingsronde op 1 juli 2021. Na dit dossier kan je ontdekken wat er in onze scholen allemaal gebeurt rond beweging: van bewegingstussendoortjes tot challenges, onze scholen hebben heel wat te bieden!

Als we één onderdeel van de nalatenschap van Eddy Michotte moeten kiezen, is het toch zijn bekende uitspraak dat er drie belangrijke aspecten zijn binnen een organisatie, namelijk personeel, personeel en personeel. Geen betere afdeling om in deze editie in de kijker te zetten dan de afdeling personeel en… ook die telt voor drie!

Scholengroep op sociale media – Collega in de kijker

Ook in deze editie vind je de pagina’s ‘Scholengroep op sociale media’ terug, waar je enkele leuke momenten van verschillende scholen kan terugvinden. Afsluiten doen we in deze editie door collega Anja Lauwaert in de kijker te zetten. Zij werd genomineerd door collega Kathleen Mathieu omdat voor haar nooit iets te veel is. Hiermee wint ze een etentje in het didactisch restaurant Terlinden, geschonken door GO! Hét CVO Pro Aalst. Heb jij ook een collega die zo’n etentje verdient? Nomineer hem/haar. Vind alle informatie op de laatste pagina van deze editie van Code 19.

Extra’s

Net als in de vorige editie hebben we enkele leuke extra’s klaarstaan.

Benieuwd? Ontdek ze hier!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!