Nieuws

Road to Rovaniemi

Toegevoegd op01 december 2020

Om de maand december 2020 op een ludieke en tevens sportieve manier door te komen, organiseert GO! BS Affligem voor al haar personeelsleden een virtuele wandeling/looptocht naar Rovaniemi. De administratieve diensten van Scholengroep 19 ‘Dender’ gaan hen hierbij helpen en steunen door dezelfde uitdaging aan te gaan!

WAT?

GO! BS Affligem en de administratieve diensten van Scholengroep 19 ‘Dender’ wandelen samen virtueel naar Rovaniemi. Rovaniemi is de hoofdstad van Lapland, maar staat vooral bekend om de Santa Claus Village, de plek waar de kerstman woont!

WANNEER?

De uitdaging begint op dinsdag 1 december 2020 en stopt op vrijdagmiddag 18 december 2020. Als de uitdaging SAMEN voltooid wordt, dan brengt de kerstman die namiddag – bij de aanvang van het kerstverlof – een leuke verrassing.

HOE?

De afstand van de tocht, beginnend van aan de Scholengroep, via Affligem, tot aan het officiële ‘Santa Claus’ – village bedraagt in vogelvlucht 2112 km.  De personeelsleden dienen deze kilometers samen af te leggen door hun stappen te registreren via Strava (GO! BS Affligem) of via https://10000stappen.gezondleven.be (administratieve diensten Scholengroep 19).

WAAROM?

In deze zware en donkere tijden zijn het die kleine dingen die er voor zorgen dat we ons mentaal goed gaan voelen. En wat is er nu beter dan genieten van de gezonde buitenlucht? Met de vriestemperaturen die op komst zijn, wordt het alleen maar gezonder.

VEEL SUCCES AAN ALLE DEELNEMERS!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!