Nieuws

Scholen, leerlingen en cursisten worden in de kijker gezet tijdens de prijsuitreiking door de Vrienden van het GO! regio Dender

Toegevoegd op21 maart 2023

Zondagochtend, 19 maart 2023, werden in GO! Atheneum Denderleeuw de prijzen uitgereikt door de Vrienden van het Gemeenschapsonderwijs regio Dender. De prijzen worden uitgereikt aan leerlingen/cursisten, scholen en projecten van Scholengroep 19 ‘Dender’, die zich hebben ingezet om de waarden van het GO! mee in de kijker te plaatsen.

“De laatste keer dat wij prijzen hebben uitgereikt was op 8 maart 2020, op 18 maart ging de lockdown van start, maar daar zaten wij voor niets tussen”, vertelde Dries Vandermeersch, voorzitter van de Vrienden van het GO! regio Dender. “We zijn zeer tevreden dat we na drie jaar pauze jullie weer mogen ontvangen op deze zevende editie”. Na een aantal motiverende toespraken door onder meer Jimmy Koppen (voorzitter raad van bestuur Scholengroep 19 ‘Dender’) en Els Schockaert (algemeen directeur Scholengroep 19 ‘Dender’) was het tijd om de laureaten bekend te maken. Tussendoor werden muzikale intermezzo’s voorzien door de Kunsthumaniora Brussel.

Dit jaar mochten onderstaande scholen een prijs in ontvangst nemen:

  • GO! basisschool De Krekel met hun project ‘Groentopia’
  • GO! Lyceum Aalst met hun project ‘Lyceum: een school met pit(ten)’
  • GO! IBSO De Horizon met hun project ‘Positive Behavior Support’
  • GO! Atheneum Denderleeuw met hun project ‘Warme studieplek’
  • GO! Freinetschool De Speelplaneet met hun project ‘MOSderijdag’
  • TechniGO! campus De Voorstad met hun project ‘Bloedserieus’
  • Passtel OV4 type 9 – GO! Handelsschool met hun project ‘Samenwerking met HOGent’

Rik Van Den Broecke (Hét CVO Pro) mocht voor zijn ‘Gouden begeleiding bij Hout’ de prijs van meest verdienstelijke leerling/cursist in ontvangst nemen.

De laureaten ontvingen ook een geldprijs. Deze komt zeker van pas bij het verder uitwerken en/of uitbreiden van hun ingediende projecten.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!