Nieuws

Scholengroep 19 ‘Dender’ verwelkomt nieuwe personeelsleden op Kick-off café!

Toegevoegd op20 september 2022

Donderdag 15 september verwelkomde GO! Scholengroep 19 ‘Dender’ ruim 120 nieuwe personeelsleden op hun Kick-off café in GO! basisschool L.P. Boon te Erembodegem. Dit onthaalmoment werd in een nieuw jasje gestoken waarbij er vooral gefocust werd op het organiseren van een inspirerende maar ook ontspannende netwerkavond.

Het Kick-off café ging van start met een openlucht mini-beurs. Hier konden de nieuwe personeelsleden aan verschillende infostandjes informatie verkrijgen over het Centrum voor Leerlingbegeleiding (CLB), het ondersteuningsteam Pixel alsook de scholengroep en haar werking. Vervolgens werden ze binnen bijeengebracht. De algemeen directeur Els Schockaert verwelkomde de nieuwe personeelsleden in het GO! onderwijs en gaf hen een aantal belangrijke tips mee die van pas kunnen komen tijdens hun loopbaan in het onderwijs. Daarna volgde een zeer motiverende lezing door GO!-gastspreker Tijl Bondue over verbindend lesgeven.

Tot slot mochten de startende personeelsleden samen met hun mentor aanschuiven voor een heerlijk pakje friet. Dit was de ideale gelegenheid om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Scholengroep 19 is fier om zo’n grote lichting startende onderwijsmensen te verwelkomen en wenst hen een vlotte start in hun nieuwe job!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!