Nieuws

Teambuilding in de kijker: Ten Berge & TechniGO! 

Toegevoegd op27 september 2021

Heel wat scholen hadden deze maand een pedagogische studiedag/teambuilding op de planning staan. In dit blogbericht zetten we graag de teambuildings van GO! basisschool Ten Berge en TechniGO! in de kijker.

Op vrijdag 27 september vond de pedagogische studiedag van GO! basisschool Ten Berge plaats. Terwijl de leerlingen genoten van een dagje vrij, gingen de leerkrachten allemaal samen aan de slag. In de voormiddag brainstormden de personeelsleden rond het ICT-beleidsplan en het schoolwerkplan. In de namiddag was er tijd voor ontspanning: in teams van 4 à 5 personeelsleden probeerden ze tijdig te ontsnappen uit een escaperoom.

“Ik voerde alle namen van de personeelsleden in in een online systeem. Zo maakte ik willekeurig de groepjes die met elkaar werden opgesloten. Ik vind het belangrijk dat er op zo’n dag een diverse mix zit in de teams”, vertelt directeur Joke Van Opdenbosch.

Vier van de vijf teams slaagden erin om op tijd te ontsnappen. Proficiat!

De pedagogische studiedag van TechniGO! draaide dit schooljaar volledig rond teambuilding. Op vrijdagochtend 1 oktober stonden zo’n 160 personeelsleden te popelen om de felbegeerde TechniGO!-beker in de wacht te slepen.

Op het einde van de spannende quiz werd het winnende team bekroond; dankzij het bundelen van hun kennis over o.a. de campussen en diensten van TechniGO!, muziek en trivia veroverden ze de eerste plaats.

Heel wat mensen leerden elkaar beter kennen en er werden domein- en campusoverschrijdende banden gesmeed.

Deze meer dan geslaagde teambuilding werd afgesloten met een heerlijk etentje.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!