Nieuws

Voorleesweek 2021

Toegevoegd op28 november 2021

Van 20 november tot 28 november vindt de jaarlijkse Voorleesweek plaats. Tijdens deze speciale week zetten we met z’n allen het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Ook in onze scholen ging deze Voorleesweek uiteraard niet onopgemerkt voorbij. Kijk maar mee!

Op GO! basisschool GAAF! zorgde Liesje Lees voor leesvoer voor alle leerlingen. Daarnaast ontvingen de kinderen ook een handige boekenlegger om eraan herinnerd te worden dat lezen altijd en overal kan!

Op GO! basisschool De Wonderwijzer werd een hele week gezocht naar ‘The Masked Readers’. De leerlingen en hun ouders hadden slechts één missie: de 5 masked readers proberen ontmaskeren!

 

Ook als Scholengroep zetten we het belang van voorlezen in de kijker tijdens de Voorleesweek. Onze leescoach, Sofia, verdiende een plekje in de spotlights!

In Le Club kunnen de leerlingen van GO! Handelsschool Aalst terecht voor een stimulerende leesomgeving. Op dinsdag komt de leesclub er ook samen. Le Club krijgt een 10 voor sfeer en gezelligheid: er staat een knusse, ruime zitbank en er wordt koffie voorzien!

Onder het motto ‘Een kwartier, elk kind, elke dag!’ ging ook voor L5B van GO! basisschool De Bij de voorleesweek niet onopgemerkt voorbij. Er werd voorgelezen door de juf, auteur Reinhilde Van Driel en ze gingen naar de bib.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!