Scholen

GO! basisschool De Kleine Schuit

Directeur: Joris Van den Eynde
Naam: GO! basisschool De Kleine Schuit
Adres: Kleine Kouterstraat 1 - 9290 Uitbergen
Telefoon: 09 352 53 01
E-mail: info@dekleineschuit.be
Social Media:

Info

Ons logo, onze school in (een) beeld.

Op onze school maken kinderen een waardevolle tocht. Er wordt geleerd en geleefd. De kennis is belangrijk maar zeker ook de vaardigheden. Kinderen starten als het ware als een leeg blad dat gevormd zal worden. De gevouwen boot, geeft de kennis en vaardigheden weer die kinderen nodig hebben om hun tocht na de lagere school verder te zetten.

Deze tocht maken ze niet alleen, de vogels vliegen immers samen en helpen elkaar. Samen met de andere kinderen, het schoolteam, externe hulpverleners en zeker en vast met de ouders en familie als belangrijkste partner. Ondersteunen en begeleiden tot een volgende stap in de ontwikkeling bereikt is, dat is ons doel.

Het kind staat centraal waarbij we oog hebben voor alle aspecten van de ontwikkeling van elk kind op onze school. Leren stopt niet en gaat ook door buiten de klas of schoolmuren. We gaan in interactie met onze dichte maar zeker ook verdere omgeving. De schuit vaart op de Schelde met de groene oevers. De schelp-vorm verwijst specifiek naar het wapenschild van de gemeente Uitbergen, waar onze gezellige school gelegen is. Hier leggen we even het anker, tot het tijd is om verder te gaan…!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!