GO! basisschool De Kleine Okapi

GO! basisschool De Kleine Okapi

NIEUW vanaf 1 september 2017 in het centrum van Aalst

Meer info en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Directeur Pic directeur: Joris Van den Eynde
Naam: GO! basisschool De Kleine Okapi
Adres: Sint-Kamielstraat 39
Telefoon: 053 46 02 20
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INFO

Op 1 september start onze scholengroep met een nieuwe basisschool in de Sint-Kamielstraat in Aalst. 

De Kleine Okapi wordt de tweede GOVA-school. GOVA is een letterwoord en staat voor Gedifferentieerd Onderwijs met Vak-Ankers. Via gedifferentieerd onderwijs (GO) willen we kinderen een flexibel leertraject aanbieden en hen voortdurend uitdagen op hun niveau, rekening houdend met hun interesses en leerprofiel. Vak-ankers (VA) duidt op het feit dat leerkrachten in onze scholen de kans krijgen om expert te worden in een bepaald leerdomein. In een GOVA-school worden verantwoordelijkheden verdeeld en werken de leerkrachten intensief samen. Wanneer leraren leren, behalen ook de kinderen betere resultaten.

 Basisschool De Kleine Okapi is een kleinschalig initiatief voor maximaal honderd leerlingen (40 kleuters, 60 leerlingen lager onderwijs). Deze school is niet echt een methodeschool maar ook geen traditionele school. GOVA-onderwijs neemt het beste van de twee. Steeds meer onderwijsmensen zijn ervan overtuigd dat leerkrachten effectiever diverse klasgroepen kunnen begeleiden wanneer we scholen slimmer organiseren.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!