Evenementen

CVO Pro: daguitstap ‘Flanders Fields’

Omdat vrede niet vanzelfsprekend is, organiseren wij in ons CVO Pro reeds jarenlang initiatieven die het belang en tegelijkertijd de broosheid van vrede benadrukken. De wereldactualiteit illustreert dit nadrukkelijk. Om ons engagement kracht bij te zetten, zijn wij levenslang lid van het Last Post Committee, het Talbot House en jaarlijks hernieuwen wij ons abonnement ter ondersteuning van het Passchendaele Memorial Museum.

  • Bezoek onder begeleiding van een ervaren gids aan het Passchendaele Memorial Museum, Tiny Cot Cemetry en we besluiten deze boeiende dag met het bijwonen van de dagelijkse Last Post Ceremony waar we als CVO Pro deelnemen door het neerleggen van een krans ter herinnering aan de oorlogsslachtoffers. Meer informatie omtrent het programma, vertrekuur en opstapplaats kan via charlotte.dewulf@cvopro.be.
  • Deelname 25 euro per persoon en inschrijven kan tot uiterlijk 17 november via kristel.ardyns@cvopro.be en uitvoering van de overschrijving op onze schoolrekening: BE19 0682 3118 8312 met vermelding ‘Flanders Fields’.
  • Een initiatief van de vakgroep Engels van ons CVO Pro.
3 december 2022
Startuur 00u00
Einduur 23u59
Max. deelnemers 50
Aantal plaatsen 50
Sluitingsdatum 3 december 2022
Prijs per persoon €0,00

Boekings zijn gesloten voor dit evenement

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!