Evenementen

211206 Google Workspace voor schoolbeheerders

Geachte collega van Scholengroep 19 ‘Dender’

Op maandag 6 december organiseren we een opleiding ‘Google Workspace voor beheerders’. Google Workspace is een alles-in-een oplossing voor ict in het onderwijs. Voor veel scholen bevat het een groot deel van de benodigde software zonder dat er enige vorm van installatie nodig is. Dit komt omdat de programma’s rechtstreeks gekoppeld zijn aan de cloud.

Google for Workspace beheerders hebben het recht om services en apps te beheren voor andere mensen uit uw organisatie/school. Het automatiseren van apps en plugins installeren opChromebooks’ horen hier uiteraard bij.

Google Workspace beheerders hebben het recht om services en apps te beheren voor andere mensen uit uw organisatie/school. Het automatiseren van apps en plugins installeren opChromebooks’ horen hier uiteraard bij.

Tijdens deze opleiding leer je Google for Education beheren via de Google Workspace adminconsole op maat van jouw school.

– Gebruikersbeheer en schooljaaroverzet
– Apparaten beheren en configureren
– Bepaling van organisatie eenheden
– Beveiliging
– Support met help assistent

 

Inschrijven is wel vereist via de button op deze pagina.

Deze opleiding is gratis.

Deze opleiding verloopt DIGITAAL.

Voor inhoudelijke vragen over deze opleiding, neem je contact op met Kenneth Veldeman, via kenneth@sgrdender.be of 053 46 93 56.

6 december 2021
Startuur 13u00
Einduur 16u30
Max. deelnemers 10
Ingeschreven 2
Aantal plaatsen 8
Sluitingsdatum 5 december 2021
Prijs per persoon €0,00

Boekings zijn gesloten voor dit evenement

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!