Nieuws

Verkoop van ’s werelds grootste snoeptaart levert mooi bedrag op voor GO! BSBO De Horizon

Toegevoegd op14 maart 2024

Op 24 en 25 februari 2024 heeft GO! BSBO De Horizon bijgedragen aan het vestigen van een nieuw wereldrecord voor de grootste snoeptaart. Dit initiatief werd georganiseerd door Ameel Candy ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan. GO! BSBO De Horizon werd geselecteerd om deel te nemen en reisde met een team van twintig collega’s en leerlingen af naar Waregem om te helpen bouwen met honderdduizenden snoepjes. Samen met andere verenigingen hebben zij de grootste snoeptaart ter wereld gebouwd, met een hoogte van maar liefst 8,65 meter en een diameter van 10 meter.

Na afloop werd de snoeptaart in stukken verdeeld, omdat de opbrengst zal worden geschonken aan de deelnemende verenigingen. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om ten voordele van GO! BSBO De Horizon een stukje van deze snoeptaart te kopen. Op vrijdag 9 maart 2024 kreeg de school bezoek van de organisatoren, waarbij zij een symbolische cheque ontvingen met een voorlopige opbrengst van 5960 euro. Deze opbrengst zal integraal naar de leerlingen gaan.

Momenteel zijn er nog slechts enkele snoepdoosjes verkrijgbaar via https://shop.stamhoofd.be/snoeptaart/. Wees er snel bij!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!