Scholengroep

Scholengroep

Scholengroep 19 ‘Dender’ is met meer dan dertig basisscholen, secundaire scholen en centra voor volwassenenonderwijs de vijfde grootste GO! scholengroep van het land. We hebben bijna tweeduizend personeelsleden en tienduizend leerlingen die dagelijks GO! onderwijs geven en volgen in de regio. Die regio reikt van Ninove over Liedekerke, Denderleeuw en Denderhoutem tot Haaltert, Erembodegem, Erpe-Mere en Berlare, met als zwaartepunt Aalst.

De scholengroep stippelt het algemeen beleid uit en faciliteert de (voornamelijk administratieve) dienstverlening voor de onderwijsinstellingen. Alles over de organisatiestructuur vindt u onder personeel en administratie. Het algemeen beleid zit vervat in de missie en de visie van de scholengroep en het Algemeen Strategisch Plan.

Om de voeling aan de pols te houden en de betrokkenheid van al onze personeelsleden onderling te verhogen brengt de scholengroep tweemaandelijks een personeelsblad uit, Code 19.

Wil u informeel kennis maken met de werking van een van onze scholen dan kan dat best tijdens een evenement dat ook terug te vinden is in de kalender. Alle contactgegevens van de scholen staan bijkomend gegroepeerd op deze website, zodat u meteen ook rechtstreeks contact kan opnemen met een van onze directies.

Wie interesse heeft om te solliciteren of te werken bij de scholengroep, kan de rubriek vacatures consulteren. Deze vacatures worden ook bekendgemaakt via de nieuwsberichten op deze website en via sociale media.

Wie geabonneerd is op een van onze sociale mediakanalen, krijgt het nieuws altijd ‘heet van de naald’. Volg ons nu meteen via Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven.

Heeft u verder nog een vraag? Dan kan u de rubriek veelgestelde vragen consulteren of meteen het contactformulier invullen.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!