Nieuws

Leerkracht Julie schittert in employer branding campagne GO!

Toegevoegd op04 juni 2021

Al verschillende jaren is het een enorme uitdaging voor scholen om nieuw talent naar de klas te trekken. Vooral de zoektocht naar vervangers en kandidaat-leerkrachten voor knelpuntvakken wordt jaar na jaar moeilijker. Het GO! lanceert daarom een opvallende wervingscampagne om de aanwerving van startende leraren een boost te geven. Echte starters op de klasvloer, vers van de schoolbanken of na ettelijke jaren ervaring, vertellen waarom ze bij het GO! helemaal in hun sas zijn.

Één van deze fiere starters en ambassadeurs is Julie, leerkracht in het eerste leerjaar in GO! basisschool De Kameleon. De grootste troef aan haar start in GO! basisschool De Kameleon? De goede aanvangsbegeleiding. Hierdoor heeft Julie het gevoel dat ze echt gegroeid is als leerkracht. Zo is er een mentor bij wie ze altijd terecht kan: een collega met veel ervaring die haar met raad en daad bijstaat. Niet alleen tijdens het eerste jaar trouwens, maar ook daarna. Benieuwd naar haar volledige getuigenis? Bekijk onderstaande video!

Wil jij net als Julie genieten van een goede aanvangsbegeleiding? Nog tot 15 juni loopt bij het GO! de wervingsperiode voor nieuwe leerkrachten. Wie volgend schooljaar in het onderwijsnet aan de slag wil, moet zich kandidaat stellen via de website www.g-o.be/jobs.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!