Nieuws

Van harte welkom bij GO! Scholengroep 19 ‘Dender’

Toegevoegd op28 september 2023

Na het succes van vorig jaar, waren we verheugd om opnieuw het Kick-Off Café te organiseren!

Donderdag 14 september 2023 mocht GO! Scholengroep 19 ‘Dender’ meer dan 100 nieuwe personeelsleden ontvangen op
GO! basisschool L.P. Boon tijdens dit hartverwarmende netwerkevent.

We gingen van start met een infobeurs. De nieuwe personeelsleden kregen de mogelijkheid om verschillende stands te bezoeken en zo meer informatie te krijgen over de werking van onze Scholengroep (communicatie, welzijn, TADD, ICT, aanvangsbegeleiding), CLB Dender en het gloednieuwe leersteuncentrum Pixsy.

Na deze infobeurs werden binnen de nieuwe gezichten warm onthaald door onze algemeen directeur, Els Schockaert. Als kers op de taart hadden we bovendien het genoegen een GO!-gastspreker te mogen verwelkomen, die een inspirerende lezing gaf over lesgeven.

Als afsluiter stond er een netwerkmoment op het programma. Onze starters en hun mentoren schoven gezamenlijk aan bij de frietkar, wat een ideale gelegenheid bood om informeel contact te leggen en elkaar beter te leren kennen. Ook de photobooth werd geopend, de resultaten hiervan kunnen hieronder worden bewonderd!

Dit jaar maakten we ook de trotse winnaars bekend van onze fotowedstrijd. De eer ging niet naar één, maar naar twee scholen die deze wedstrijd hebben gewonnen. Proficiat aan GO! basisschool De Zilverberk en GO! Lyceum Aalst. Jullie verdienen een traktatie voor het hele team!

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!