CODE 19

CODE 19

In deze laatste nieuwsbrief van 2021 maak ik graag van de gelegenheid gebruik om élk personeelslid nog eens uitdrukkelijk te bedanken voor zijn/haar uitmuntende inzet de voorbije maanden. Mijn wensen voor 2022 vind je in onderstaande video, alsook die van de verschillende centrale diensten. Alvast een deugddoende vakantie gewenst en onthoud: wees een zebra in 2022!

“Ieder van ons is een zebra, met zijn eigen uniek strepenpatroon en een persoonlijke inbreng in ieder debat.”

Fanny Matheusen –

Voorleesweek 2021

Van 20 november tot 28 november vond de jaarlijkse Voorleesweek plaats. Tijdens deze speciale week zetten we met z’n allen het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Ook in onze scholen ging deze Voorleesweek uiteraard niet onopgemerkt voorbij.

Benieuwd welke activiteiten er allemaal plaatsvonden? Dat ontdek je hier

Bezoek Sinterklaas

Hij komt… Hij komt…

Op 6 december kregen we opnieuw het fantastische nieuws dat er dit jaar geen stoute kinderen bij zijn. Sinterklaas reed onze scholen dan ook niet zomaar voorbij: de leerlingen werden verwend met heel wat lekkers en leuke cadeautjes.

Dank u, Sinterklaasje!

Talentenwerf
Dit schooljaar organiseert onze Scholengroep voor de zesde keer een talentenwerf. Wie hierbij aan ‘K2 zoekt K3’ of ‘Dancing with the Stars’ denkt, komt bedrogen uit. Het gaat hier immers om een ander soort talent, al is het natuurlijk ook mogelijk dat er tussen de deelnemers wel eentje met een verborgen zang- of danstalent zit…
Lees
hier meer over de talentenwerf!

Opbrengst De Warmste Week 

In oktober en november werd er 3 keer soep verkocht ten voordele van De Warmste Week: soep van de chef, soep van de pers en feel good soep. Hiermee zamelden de centrale diensten een mooie 183,50 euro in voor het DWW Fonds. Dit fonds zal in 2022 verschillende projecten financieren die inzetten op ‘kunnen zijn wie je bent’, want dat verdient iedereen!  

“Ondanks het feit dat we de actie vroeger als voorzien hebben moeten stopzetten door verstrengde coronamaatregelen ben ik heel trots op dit resultaat”, aldus Els Schockaert. 

Welkom Sayme!

Op 3 november mochten we Sayme verwelkomen als nieuw poetspersoneelslid op de Scholengroep en dat vinden we heel fijn! Leer Sayme wat beter kennen met onderstaande leuke weetjes:

 • Met een spaghetti bolognaise kan je Sayme altijd plezieren
 • In haar vrije tijd leest Sayme graag romans 
 • Blauw vindt Sayme de allermooiste kleur
In de kijker: Welkom, Hilde!
Op 1 november 2021 vervoegde Hilde De Meyer de centrale diensten van onze Scholengroep als intern pedagogisch begeleider. Hoog tijd dus om haar wat beter te leren kennen. We haalden de Jambers in ons naar boven en trokken gewapend met de gekende vragen: ‘wie is ze?’, ‘wat doet ze?’ en ‘wat drijft haar?’ naar haar kantoor in de Welvaartstraat. Een kantoor dat trouwens door onze werkmannen voor haar werd klaargestoomd, waarvoor ze hen erg dankbaar is. We nodigden ook algemeen directeur, Els Schockaert, uit om één en ander te duiden.

Lees het artikel hier!

Veerkracht in het onderwijs – Kristof Das

Wil je graag weten hoe je aan een goed klasmanagement kan werken? In onze gloednieuwe podcastaflevering gaan we in gesprek met Kristof Das over nieuwe autoriteit. 

Wat mag je verwachten? 
– de kracht van het team
– nieuwe autoriteit als antwoord op oude autoriteit
– het belang van het PEN-programma binnen nieuwe autoriteit
– teach as you preach
– de kracht van non-verbaal gedrag

Veel luisterplezier!

GO!AL plant 350 boompjes

Op vrijdag 17 december trokken de leerlingen van de afdeling Hout uit het derde, vierde, vijfde en zesde jaar van GO! Atheneum Liedekerke te voet naar de gemeentelijke begraafplaats in Liedekerke voor een boomplantactie. Gewapend met hun laarzen en hun spade plantten de leerlingen maar liefst 350 nieuwe bomen. “Het was een bewuste keuze om de leerlingen van de afdeling hout te laten deelnemen aan deze actie, ze gaan immers dagelijks aan het werk met deze grondstof”, vertelt Bieke Nagels, directeur van GO! Atheneum Liedekerke.

GO! Handelsschool Aalst ontvangt Erasmusaccreditatie

“We zijn zeer trots op het feit dat we een Erasmusaccreditatie hebben ontvangen”, vertelt Marie-Christine Fiers. Een Erasmus accreditatie maakt het aanvragen van mobiliteitsprojecten binnen Erasmus+ in de toekomst makkelijker. GO! Handelsschool Aalst heeft een projectplan ingediend voor 5 jaar, wat nu dus betekent dat we de leerlingen de komende 5 jaar boeiende uitdagingen in Europese partnerlanden zullen kunnen aanbieden. Ook TechniGO! ontving een accreditatie voor het Erasmusprogramma. Proficiat!

MVD-personeelsleden in opleiding

Begin dit schooljaar bereidde Cedric De Cremer, H.K Executive van onze Scholengroep, een aanbesteding voor. Dit voor de aankoop van poetsmateriaal en schoonmaakproducten voor al onze scholen. Uiteindelijk werd er één leverancier geselecteerd, BOMA, en werd er overgegaan tot aankoop en verdeling naar alle scholen.

Elk MVD-personeelslid ontving een basispakket om op een professionele manier schoon te maken. Bij de uitrol van het materiaal werd er bijhorend een opleiding gegeven. De personeelsleden kregen een woordje uitleg over de nieuwe producten/materiaal, het mopssysteem, doseersysteem voor de nieuwe producten en het reinigen met microvezeldoekjes. 

Nieuwe individuele functiebeschrijving

De evaluatieprocedure heeft een make-over gekregen en vanaf 1/09 is de nieuwe procedure in voege getreden, maar hoe ziet de huidige procedure er nu eigenlijk uit? Kom er hier alles over te weten! 

Perfectionisme & lichamelijke veerkracht

Vorige week eindigde het 4de traject “Perfectionisme en veerkracht in het onderwijs”. Als Scholengroep kiezen we er bewust voor om onze personeelsleden weerbaarder te maken voor de uitdagingen die hun pad kruisen. Benieuwd naar wat de deelnemers ervan vonden?
Ontdek het
hier

Kalender

 • 27/12: Start Kerstvakantie
 • 01/01: Start 2022
 • 09/01: Einde Kerstvakantie
 • 12/01: AVB – Klasmanagement
 • 18/01: Netwerk L.O.

Klik hier voor de volledige kalender »

Vacatures

We zoeken nog heel wat enthousiaste collega’s om onze verschillende schoolteams te komen versterken. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben/ken jij de geschikte kandidaat!

Klik hier voor alle openstaande vacatures! »

In de pers

Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify

Copyright © 2021 GO! Scholengroep 19 ‘Dender’, All rights reserved.

Ons e-mailadres: communicatie@sgrdender.be

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Stuur een mailtje naar communicatie@sgrdender.be

 

November

Begin november hebben we allemaal kunnen genieten van een weekje deugddoend herfstverlof. Nu kunnen we vol goede moed en energie de laatste spurt van 2021 inzetten. 

Veel leesplezier!
Els Schockaert

Heropening didactisch restaurant Terlinden 

Sinds begin oktober kunnen de leerlingen van TechniGO! opnieuw aan de slag in het didactisch restaurant Terlinden. De heropening gaat gepaard met enkele veranderingen, zoals het aanbieden van een snelle lunch.

Benieuwd? Lees er hier meer over!

Workshops Ondersteuningsteam Pixel

Op woensdagvoormiddag 13 oktober was Ondersteuningsteam Pixel te gast bij
GO! basisschool De Wonderwijzer. Verschillende ondersteuners gaven interessante workshops rond ADHD, dysfasie, executieve functies en nog veel meer. Bedankt, Pixels! 

Klik hier voor meer info over Pixel »

Scholengroep 19 ‘Dender’ zet zich in voor De Warmste Week

Gedurende de maanden oktober, november en december krijgen de collega’s van de centrale diensten de kans om een heerlijke kom soep te kopen en hiermee De Warmste Week te steunen. Dit na het maken van een korte lunchwandeling om even het werk los te laten en een frisse neus te halen.

Waarom? Omdat we als Scholengroep het thema ‘kunnen zijn wie je bent’ hoog in het vaandel dragen. Niemand minder dan algemeen directeur Els Schockaert gaf het startschot met haar ‘Soep van de Chef’

Dag van de jeugdbeweging 

Op vrijdag 22 oktober kwamen onze leerlingen massaal in het uniform van hun favoriete jeugdbeweging naar school. In de verschillende gemeenten viel er ook heel wat te beleven voor en na schooltijd. 

Halloween

Net voor de herfstvakantie werd er heel wat gegriezeld op onze scholen. Van halloweentochten over verkleedfeestjes tot smullen van heerlijke pompoensoep, onze scholen kennen er alles van! 

GO! Lyceum Aalst breidt uit 

Eind vorig schooljaar werden onze Aalsterse secundaire scholen gevraagd om hun capaciteit voor 1A te verhogen, dit gezien het groot aantal ouders dat GO! Atheneum Aalst of GO! Lyceum Aalst als eerste voorkeurschool kozen bij de digitale aanmelding. Goed nieuws dus: ons marktaandeel stijgt in de regio. Anderzijds betekende dit dat er een oplossing moest gevonden worden voor het plaatsgebrek in deze scholen. Lees hier meer over onze aanpak met betrekking tot de capaciteitsproblematiek.

Voor GO! Lyceum Aalst ging Els Schockaert op vraag van de raad van bestuur op pandenjacht en met resultaat! Ze botste op een leegstaand gebouw van bijna 2000 vierkante meter in de Zonnestraat. Het pand is niet ver gelegen van de site van GO! Lyceum Aalst en komt volledig in aanmerking voor het onderwijs van de 21ste eeuw. Op 1 september 2021 sloot de raad van bestuur een huurcontract van 9 jaar af.

In het pand zelf dienen nog werken uitgevoerd te worden kaderend binnen brandveiligheid. Deze zijn volop aan de gang. Als alles goed loopt, verhuist dit schooljaar nog de grote groep leerlingen van de derde graad naar het ‘nieuwe’ gebouw.

Benieuwd naar het pand? Collega’s Julie en Céline van de dienst Beleid gingen alvast op verkenning en maakten een korte sneak peek! 

Scholengemeenschappen op teambuilding

In de maand oktober stonden de teambuildings van onze twee scholengemeenschappen op de planning. Op 15 oktober werd de Scholengemeenschap secundair onderwijs in 3 verschillende groepen getrakteerd op een city game “From Russia with love”.

Op 29 oktober was het de beurt aan de Scholengemeenschap basisonderwijs. Zij gingen allemaal samen net voor de vakantie kleiduifschieten en op stadswandeling in het Oilsjters.

Benieuwd wat er nog allemaal te gebeuren viel? Lees er hier meer over! 

Sint-Maarten

Op woensdag 10 of vrijdag 12 november werden heel wat leerlingen en personeelsleden op school verwend door Sint-Maarten, die samen met zijn roetpieten heel wat leuks en lekkers kwam uitdelen. Hij bezocht onze scholen op heel wat originele manieren: in GO! basisschool Louis Paul Boon kwam hij langs per bakfiets. In GO! basisschool De Zilverberk daarentegen hield hij halt met de trein en in GO! BSBO De Brug Erpe bracht hij een bezoekje met een cabrio. Plezier gegarandeerd! 

Rode Neuzen  Dag

Ook dit jaar valt er weer heel wat te beleven rond Rode Neuzen Dag. Heb jij jouw Sidekick Sam al genomineerd? Dit kan nog snel via deze link!

Onze scholen organiseren ook heel wat acties. Op GO! Atheneum Ninove verkopen ze bijvoorbeeld buttons ten voordele van Rode Neuzen Dag. 

Wist je dat Rode Neuzen Dag On Tour ook halt houdt in Aalst? Dit voor de Rode Neuzen Dag Party op 21 november. 

Veerkracht in het onderwijs – Steffie De Baerdemaeker

Hoe hou ik mijn leerkrachten aan boord? Een zeer actueel vraagstuk gezien het prangende lerarentekort. We gingen hierover in gesprek met Steffie De Baerdemaeker.Wil je graag meer weten over:
– hoe je kan omgaan met een na-vergadering?
– wat het nut is van het inschakelen van een Manager of Teacher Happiness?
– het belang van essentie, ruis, energiegevers en energievreters?

Beluister dan zeker deze gloednieuwe podcastaflevering! 

In de kijker: onze reken- en leescoach! 
In deze editie van Code 19 stellen we jullie graag voor aan de reken- en leescoach van Scholengroep 19 ‘Dender’.
Lien Van den Berge werkt sinds begin dit schooljaar als pedagogisch begeleider wiskunde voor Scholengroep 19 ‘Dender’. Ze is beter bekend als de rekencoach

“Ik ga met heel veel goesting deze nieuwe uitdaging aan en hoop om zo bij te dragen aan een nog betere onderwijskwaliteit voor wiskunde in de kleuter- en lagere school.”
Sofia Lorie is de leescoach van  onze Scholengroep. Ze ondersteunt leerkrachten bij het uitbouwen van een krachtig leesbeleid op school.

“Mijn streefdoel is een krachtig leesklimaat op te bouwen in elke school van onze Scholengroep, waar lezen vanzelfsprekend en plezierig is!”
Leer beide dames hier beter kennen.
Uitbreiding dienst ICT 

Onze dienst ICT is sinds dit schooljaar uitgebreid van 8 naar 12 medewerkers.
We verwelkomen van links naar rechts: Dries, Wouter, Niko en Bert!
Deze uitbreiding vindt plaats in het kader van de ‘Digisprong’ die momenteel in het onderwijs plaatsvindt. Op de
website van de Scholengroep
vinden jullie een overzicht met de nieuwe verdeling van ICT-medewerkers per school.

Graag zetten we ook ons gevarieerd aanbod aan ICT-opleidingen in de kijker. Gaande van werken met Chromebooks en een Smartboard in de klas, tot de meerwaarde van MS Excel en het efficiënt inzetten van Microstoft Teams.

Klik hier voor een volledig overzicht en om je in te schrijven. 

Kalender

 • 20/11: Kinderrechtendag
 • 22/11: Start  ‘Grote Voorleesdag’
 • 25/11: Werken met Chromebooks
 • 26/11: Rode Neuzen Dag 

Klik hier voor de volledige kalender »

Vacatures

We zoeken nog heel wat enthousiaste collega’s om onze verschillende schoolteams te komen versterken. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben/ken jij de geschikte kandidaat!

Klik hier voor alle openstaande vacatures! »

In de pers

Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2021 GO! Scholengroep 19 ‘Dender’, All rights reserved.

Ons e-mailadres: communicatie@sgrdender.be

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Stuhet panur een mailtje naar communicatie@sgrdender.be

Oktober

De septembermaand is voorbij, iedereen is uit de startblokken geschoten. We verwelkomden maar liefst 100 nieuwe collega’s en ook ons leerlingenaantal is opnieuw gestegen. Een goed resultaat als je weet dat er voor Vlaanderen algemeen een dalend geboortecijfer is wat betreft de leerlingen die momenteel in het eerste jaar secundair zitten. 

Veel leesplezier!
Els Schockaert

Welkom in Scholengroep 19 ‘Dender’
Op woensdag 15 en woensdag 22 september verwelkomden we maar liefst 100 nieuwe personeelsleden in het basis- en secundair onderwijs. Ze werden ondergedompeld in een Scholengroep 19-badje en keerden huiswaarts met een rugzak boordevol informatie, een leuke goodiebag en een vetplantje om er een ‘vet’ schooljaar van te maken!
Lees hier meer! 

Teambuilding GO!AL

Van maandag 6 t.e.m. woensdag 8 september werden de leerlingen uit het derde en vierde jaar in GO! Atheneum Liedekerke getrakteerd op een teambuilding. 

Bekijk hier de video »

Strapdag

Op 17 september kwamen heel wat leerlingen al stappend of trappend naar school. Dit in het kader van de jaarlijkse Strapdag. 

Benieuwd hoe deze dag verliep? Vind hier een sfeerverslag! »

Nee, jij bent bedankt, Herman! 
Voor al die jaren trouwe dienst als drijvende kracht van de kuisploeg. We gaan je heel hard missen, maar wensen je een welverdiend pensioen toe. Geniet ervan! 

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Van 1 tot en met 10 oktober zetten we het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker. Ook op de Scholengroep organiseerden we enkele leuke activiteiten rond het centrale thema van dit jaar: ontmoeting en sociale verbondenheid.

Ontdek hier wat we allemaal deden! »

Iedereen mee in Scholengroep 19 ‘Dender’

Onderwijs aanbieden waar al onze leerlingen beter van worden, daar zijn wij goed in! We doen dit uitdrukkelijk met een inclusieve bril op. Dit schooljaar zorgen we voor een doorstart. Benieuwd hoe? 

Lees het volledige artikel hier! »

Op 5 oktober werden al onze leerkrachten in de bloemetjes gezet voor
Dag van de Leerkracht. Dit jaar wilden we al onze leerkrachten specifiek bedanken voor hun onbeSCHRIJFlijke inzet en daarom voorzagen we een kleine attentie: een balpen, want… samen schrijven we een mooi verhaal!

De boodschap van algemeen directeur Els Schockaert gemist? Klik hier! 

In de kijker: Ten Berge & TechniGO! 

Heel wat scholen hadden deze maand een pedagogische studiedag / teambuilding op de planning staan. In deze nieuwsbrief zetten we graag de teambuildings van GO! basisschool Ten Berge en TechniGO! in de kijker. 

Lees hier het sfeerverslag »

Kom jij zetelen in onze nieuwe raad van bestuur? 

Ben jij of ken jij iemand met kennis over algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, materiaal en financiën en wil je deze expertise inzetten? Aarzel dan niet langer en stel je kandidaat om toe te treden tot onze nieuwe raad van bestuur!

Klik hier voor meer informatie! »

Veerkracht in het onderwijs – Stefaan Vanparys

Als leerkracht is het niet makkelijk om het hoofd altijd koel te houden en in elke situatie de juiste beslissing te nemen. Soms neemt spanning en chaos in de klas toe en raak je als leerkracht geïrriteerd of overweldigd. Wil jij te weten komen hoe je hier best mee kan omgaan? Ontdek het in deze podcast! 

GO! Campus Ninove heeft twee nieuwe directeurs
Zoals in de septembereditie van Code 19 aangekondigd, verwelkomden sommige van onze scholen een nieuwe directie. Deze maand gaan we graag dieper in op de vernieuwingen op onze campus in Ninove. Daar vervangt Els De Ridder Heinz De Paepe als directeur van GO! basisschool De Kameleon en is Christel Cock gestart als nieuwe directeur van GO! Middenschool Ninove. 
© rv
Voor Els De Ridder betekent deze nieuwe uitdaging een overstap van het secundair onderwijs naar het basisonderwijs. “Ik zie mijn ervaring en achtergrond in het secundair onderwijs als meerwaarde in de context van het basisonderwijs”, 
vertelde Els tijdens een kort interview.

Kalender

 • 10/10: Start week van het Bos
 • 15/10: World Students Day
 • 22/10: Start traject onderwijs online
 • 22/10: Dag van de jeugdbeweging
 • 31/10: Halloween

Klik hier voor de volledige kalender »

Vacatures

We zoeken nog heel wat enthousiaste collega’s om onze verschillende schoolteams te komen versterken. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben/ken jij de geschikte kandidaat!

Klik hier voor alle openstaande vacatures! »

Tijdens het laatste weekend van september namen maar liefst 3 scholen van onze Scholengroep deel aan Levensloop Aalst. De teams van GO! Handelsschool Aalst, GO! Atheneum Aalst en GO! basisschool GAAF! lieten zich van hun sportiefste kant zien en zamelden geld in voor de Stichting tegen Kanker!  

In de pers

Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2021 GO! Scholengroep 19 ‘Dender’, All rights reserved.

Ons e-mailadres: communicatie@sgrdender.be

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Stuur een mailtje naar communicatie@sgrdender.be

September

Welkom in de eerste digitale versie van Code 19. Vanaf dit schooljaar zal je niet langer een papieren exemplaar van ons personeelsmagazine ontvangen. We slaan de digitale weg in: vanaf nu ontvang je een maandelijkse nieuwsbrief via Smartschool. 

Veel leesplezier!
Els Schockaert

Zomerschool

Volgens onderzoekers van de Thomas More Hogeschool was GO! Basisschool Atheneum Denderleeuw vorig jaar een van de meest effectieve zomerscholen in Vlaanderen. Deze zomer zetten ze hun schooldeuren opnieuw twee weken vroeger open! 

Lees hier meer »

Back to school

Op 1 september keerden al onze 10.209 leerlingen terug naar de schoolbanken na een deugddoende vakantie. Onze medewerkers zijn er helemaal klaar voor om er een fantastisch en relatief normaal schooljaar van te maken!

Benieuwd hoe deze dag verliep? Vind hier een sfeerverslag! »

Op vrijdag 20 augustus namen we, na 10 jaar, afscheid van Eric van de technische ploeg. We zullen hem missen, maar wensen hem een welverdiend en deugddoend pensioen! 

Veerkracht in het onderwijs – Krista Jacobs
September is elk jaar opnieuw een spannende maand. Zeker voor startende leerkrachten! Daarom ging Julie Verspecht, coördinator psychosociaal welzijn, in het kader van onze podcastreeks ‘Veerkracht in het onderwijs’ op stap met Krista Jacobs, coördinator aanvangsbegeleiding en mentorenwerking.
Het resultaat? Een podcast boordevol tips & tricks om die spannende eerste schooldag te overleven!

Kalender

September heeft nog heel wat in petto.

 • 15/02 & 22/09: startdag aanvangsbegeleiding BaO & SO
 • 16/09: start van de Week van de Mobiliteit
 • 17/09: Strapdag
 • 20/09: start van de Week van het Werkgeluk

Klik hier voor de volledige kalender »

Vacatures

We zoeken nog heel wat enthousiaste collega’s om onze verschillende schoolteams te komen versterken. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben/ken jij de geschikte kandidaat!

Klik hier voor alle openstaande vacatures! »

Nieuwe personeelsleden
Met de start van het nieuwe schooljaar verwelkomen enkele van onze scholen een nieuwe directeur:
 • GO! BS De Wonderwijzer Meerbeke: dhr. Tommy Devuyst
 • GO! BS De Wereldboom Denderleeuw: dhr. Heinz De Paepe
 • GO! BS De Kameleon Ninove: mevr. Els De Ridder
 • GO! Middenschool Ninove: mevr. Christel Cock
 • GO! Atheneum Liedekerke: mevr. Bieke Nagels
 • Personeelsdirecteur TechniGO!: mevr. Kristel Van De Walle
 • Directeur financieel beleid TechniGO!: dhr. Bart Van Cauter
Nieuwe gezichten betekent helaas ook dat we afscheid moesten nemen van enkele collega’s. We willen Sien De Coster, Fabienne De Ridder en Kris Van Huynegem hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet!
Ook op de Scholengroep verwelkomen we enkele nieuwe personeelsleden:
 • stafmedewerker basisonderwijs: Laura Vanderheyden 
 • medewerker Infra: Leslie Desmedt
 • chauffagist technische ploeg: Kristof Van Ransbeeck

Na een bijzonder jaar mochten 13 collega’s op 3 september hun vormingsattest in ontvangst nemen. Els Schockaert deelde deze met trots uit.
We wensen iedereen veel succes in hun verdere loopbaan! 

In de pers

Facebook

Twitter

Link

Website

Spotify

Copyright © 2021 GO! Scholengroep 19 ‘Dender’, All rights reserved.

Ons e-mailadres: communicatie@sgrdender.be

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Stuur een mailtje naar communicatie@sgrdender.be

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!